Disclaimer

Tentang Blog
Blog ini menulis tentang isu semasa yang berlaku di Malaysia, ragam manusia yang menarik, panduan kehidupan, isu hiburan tempatan dan luar negara serta info terkini tentang sesuatu perkara. Blog ini turut mengutip artikel dan berita semasa yang difikirkan sesuai untuk dimuatkan sebagai tambahan dalam isi kandungan blog . Artikel dan berita ini kebanyakannya diperolehi dari akhbar online dan laman forum yang disertakan sumber. Kesemua kandungan blog ini adalah untuk sumber rujukan semata-mata. Maklumat yang dipaparkan mungkin tidak tepat seratus peratus dan bergantung kepada pendapat peribadi penulis.

Affiliates/Iklan
Blog ini  memaparkan iklan affiliates yang berupa ebook. Terpulang kepada pembaca untuk memilih produk yang dirasakan sesuai sekiranya ingin membeli. Pembaca tidak pernah dipaksa untuk membeli ebook. Iklan pay per klik seperti Nuffnang dan Bidvertiser juga dipaparkan bagi menjana pendapatan blog. Pembaca tidak pernah dipaksa mengklik iklan atau membeli sebarang promosi iklan yang dipaparkan dalam blog.

Penafian (Dislaimer)
Apa yang ditulis dalam blog ini adalah pendapat peribadi penulis masing-masing.  Segala yang ditulis tidak semestinya tepat. Segala komen adalah tanggungjawab pemberi komen masing-masing. Sebarang kerosakan yang timbul akibat penggunaan artikel, petua atau panduan dalam blog ini bukan tanggungjawab webmaster. Pembaca diingatkan mengambil mana yang baik dan mengabaikan mana yang difikirkan tidak baik.


 

ZONFINITI