Lirik Bertamu di Kalbu - Jaclyn Victor

Sunday, June 14, 2009

Lirik Bertamu di Kalbu - Jaclyn Victor

Ku genggam semilir malam
Tika rembulan menyinari
Lalu ku menadahkan
Kata cinta nan suci
Dan akan ku hembuskannya
Tika malam syahdu

Kerana dalamnya
Kasih sedalam lautan
Setinggi mentari
Tak mampu digapai
Oleh khayalan insani
Cuma dinaluri

Katakan bara melecur diri
Bisa memercik jalan nan luka
Dengan selasih balut pedih ngeri
Tiada berpaling setia

Adalah sejarah jadi saksi
Bulan bintang menghangat kasih suci
Kita pun terpaut dan bersatu
Dalam bebayang mimpi berseri

Ku layarkan asmara
Di pelabuhan setia
Akan ku rentangkan
Sang pelangi suci
Yang pastinya anggun di hati
Bertamu di kalbu

36 Komen:

mysthicguyz on 1 July 2009 at 07:40 said...

tq for the lyrics.
aku nak letak dlm blog aku, Aku Muzik Hampa

Anonymous said...

agak best la lagu ni..

Anonymous said...

love dis song

Anonymous said...

i like d melody

kek coklat said...

best.............

ameerul ashraf on 7 November 2009 at 09:08 said...

best la lagu ni...
kalau dihayati setiap seni kata lagu ini ia mempunyai 1001 mesej yg disampaikan...

Anonymous said...

KLU I DENGAR LAGU NI LAMA2, DAH SAH2 AQ NANGIS...NYAYAT HATI TUL LA....

Anonymous said...

AKAK JACLYN,MMANG BEST TUL LA SUARA AKAK.....KLU SUARA DH SEDAP, LAGU PUN MSTE SEDAP GAK...^-^

Anonymous said...

aku masih dlm proses nak memahami lirik lagu ni..tapi melodi tu boleh buat aku nangis...

aku said...

lagu sedap tapi lirik dia cm trying too hard la.... hmmm aku pun tgh do nak paham lirik dia...

Anonymous said...

adira nyanyi mcm lg best jer..

azmi on 30 March 2010 at 12:36 said...

Tak susah pun nak faham. Tentang cinta yang susah. Tak mampu nak mencintai secara dekat, hanya bertamu di kalbu

Anonymous said...

best.....

Anonymous said...

lgu ney cm kura2 dowhh..lmbt..!!meluat ku mndngr..skit terlnga..

Anonymous said...

sedap laa :D ilikee , AHAA

mamashasha on 27 April 2010 at 05:50 said...

saya ambik lirik ni ye...tq

Anonymous said...

huhu berkata
lagu nie best nk lirik nie

Anonymous said...

ble aku dgo lgu ni cm nk nangis jer...teringat kisah lampau..waaaaaa

amy said...

aku sronok dgo lgu ni...rse nk msok af je pas2 nk nyanyi lgu ni..bleh kalahkn adira..

Anonymous said...

dalam nyer maksud lagu ni . .
armin

Anonymous said...

hai semua assalamualaikum tak jawab dosa

Anonymous said...

melodi mmg dasyat...lirik sangat power...
well done anjang jimbara......

tp aq still c0ba memahami lirik lagu nie..

cicieoppy on 6 June 2010 at 17:15 said...

aq start minat lagu ny ble adira AF nynyi mse tu mletup gle doh!!!!!!!! besh gle

Anonymous said...

sy akan menyayi lagu ni nanti sy ujibakat.lagu ni best gile.

Anonymous said...

saye masuk bintang kecil dan saye akn nyayikan lagu ini....

Anonymous said...

best gile lagu ni.klau boleh saya nk jmpa jaclyn victor dan saye nk nyayi sama awk....he...

Anonymous said...

kalau boleh saya mahu bintang kecil ajak jaclyn dan nyayi ngan saye...........he.....

Anonymous said...

jac is the best,,.....tahniah kpd pncipta lgu ni gak....good job..gandingan yg hbat...best singer best komposer...

Anonymous said...

maknanya cinta yg penuh ranjau, walau tak kesampaian tetap di ingatan

demi loveto said...

lagu ni masa salma menyanyi sebiji mcm jacliyn victor....

<3 <3 <3

best..btul2

miley cyrus said...

jac you are very..good..you song..best..

i like that you song...
do the best now!
<3

Anonymous said...

yg mana nyanyi dulu.... stigma ka jack

Anonymous said...

lagu ni mengisahkan tentang seorang pencari cinta, cinta suci, yg kekal abadi yg sentiasa merenung kelemahan diri.. merindui sang kekasih yg di kasihi dan mengasihi...

Anonymous said...

lagu suara tinggi wanita.. best bila dgr jaclyn, salma atau ziana zain yg nyanyi.. confirm meletup

Anonymous said...

salma lah sesuai dengan lagu ni sebab suara salma tinggi ...

Anonymous said...

besssssssssssttttttttttt

Post a comment

 

ZONFINITI