Groupon lancar aplikasi percuma untuk iPad

Wednesday, May 08, 2013

Pembelian dalam talian tanpa henti

Laman kupon popular, Groupon melancarkan aplikasi percuma untuk iPad kepada pengguna di Malaysia melalui Groupon HD yang membolehkan pengguna melayari dunia pembelian `online' tanpa henti.

Pengurus Besar Negara Groupon Malaysia, Rafiq Razali berkata, pengguna iPad boleh menggunakan perkakasan mereka untuk membeli-belah serta menebus diskaun daripada peruncit tersedia.

Pada masa sama, pengguna iPad boleh mendapatkan manfaat daripada Groupon Goods dan Groupon Getaways yang disediakan, katanya.

Groupon di Malaysia menawarkan harga berpatutan untuk pembeli dan terdapat tiga segmen produk ditawarkan kepada orang ramai iaitu makanan dan minuman, kecantikan dan perkhidmatan.

Ia beroperasi di 48 negara termasuk Malaysia mencatatkan 36.9 juta pengguna tahun lalu dan lebih 100,000 juta pekedai menawarkan pelbagai produk menerusi Groupon membantu untuk terus mengekalkan kedudukan bukan saja di Malaysia malah di peringkat global.

Sebagai syarikat yang menawarkan perkhidmatan jualan secara online, Groupon mendapati penambahan bilangan pengguna setiap tahun menunjukkan orang ramai semakin gemar menggunakan sistem atas talian untuk membeli-belah.

0 Komen:

Post a Comment

 

ZONFINITI