Jom membeli-belah di HiShop!

Wednesday, May 22, 2013

HiShop - Kedai online kecantikan dan kosmetik
HiShop merupakan kedai kecantikan online yang menawarkan variasi produk kosmetik, penjagaan kulit, aksesori, kelengkapan mandian dan segalanya yang berkaitan dengan kecantikan.

Sudah tentu HiShop amat dekat di hati wanita dan gadis-gadis muda yang suka merias diri dan bergaya!

Semua produk yang dijual dalam gedung online HiShop adalah tulen di mana sebagai pembeli anda  tidak perlu bimbang jika terbeli produk klon, palsu atau tiruan. Segalanya asli di HiShop dan pastilah jaminan ini menenangkan jiwa pembeli.Anda boleh berjimat jika berbelanja melebihi RM50 di HiShop kerana kedai online ini menawarkan pos percuma kepada pembelian yang melebihi RM50.

HiShop juga telah melantik duta kecantikan mereka sendiri melalui 'HiShop beauty ambassador programme' di kalangan blogger bertuah di mana blogger-blogger ini akan menerima bungkusan misteri setiap bulan yang berisi produk terpilih untuk dicuba. 

Sebagai duta kecantikan HiShop, mereka akan membuat ulasan tentang produk-produk yang telah dicuba dan mewar-warkan di dalam blog masing-masing. Sudah tentu ulasan duta-duta ini mempengaruhi pembaca setia blog mereka untuk membuat pilihan terbaik semasa membeli-belah di HiShop. Menarik bukan?

Jom kita membeli-belah di HiShop!

Layari HiShop Facebook: https://www.facebook.com/hishopmy
Layari website HiShop: http://HiShop.my

Maklumat Untuk Dihubungi
Telefon: 03-7725 2170

0 Komen:

Post a Comment

 

ZONFINITI