Sinopsis Miranda lakonan Dazrin dan Fasha

Tuesday, February 04, 2014

Sinopsis Miranda lakonan Dazrin dan Fasha

Miranda mengisahkan Miranda (Fasha) yang melarikan diri ke Kuala Lumpur selepas berlaku satu insiden yang hampir meragut maruahnya. Setibanya dia kota metropolitan itu, Miranda menumpang di rumah bapa saudaranya, Datuk Shukri (Eizlan Yusof), buat seketika. Namun, kemunculannya mengejutkan anak-anak Shukri iaitu Ammar (Dazrin) dan Melly.

Miranda
Isterinya, Datin Rina (Zila Bakarin) walaupun tidak senang dengan kedatangan Miranda, dia tidak menunjukkan perasaannya tetapi selalu mempersoalkan kepada Shukri.

Akhirnya Rina menghalau Miranda dari rumah mereka dan merahsiakan perkara itu daripada Shukri. Dia pura-pura menyesal kerana menunjukkan rasa tidak suka kepada Miranda. Selepas keluar dari rumah Shukri, Miranda menumpang pula di rumah rakannya, Mazita yang bekerja di stesen minyak.

Dengan pertolongan Mazita, Miranda berjaya mendapatkan pekerjaan di situ. Bagaimanapun, Shukri berjaya menemuinya di situ manakala Izwan terus mencarinya.

Pelakon Miranda: Fasha Sandha,Dazrin, Mardiana Alwi, Zila Bakarin, Datuk Eizlan Yusof, Fauzi Nawawi, Adrea Abdulah, Roy Azman dan Nor Albaniah.

0 Komen:

Post a Comment

 

ZONFINITI