Diskaun tol 20 peratus Prolintas sempena Tahun Baru Cina

Wednesday, February 11, 2015

Diskaun tol 20 peratus Prolintas sempena Tahun Baru Cina 

Prolintas akan menawarkan diskaun tol sebanyak 20 peratus kepada semua pengguna lebuh raya kendaliannya sempena sambutan Tahun Baru Cina bermula pukul 6 pagi 19 Februari hingga pukul 6 pagi keesokannya (20 Februari).

Ketua Pegawai Eksekutif kumpulan, Zainudin A. Kadir berkata, diskaun berkenaan ditawar kepada pengguna kenderaan kelas 1 yang membuat bayaran tol secara elektronik (ETC) di lorong Touch 'n Go atau SmartTag di Lebuh Raya Bertingkat Ampang-Kuala Lumpur (AKLEH), Lebuh Raya Koridor Guthire (GCE) serta Lebuh Raya Kemuning-Shah Alam (LKSA).

"Diskaun ini merupakan sebahagian daripada usaha berterusan dalam memberi nilai tambah kepada pengguna lebuh raya dan penggalakan penggunaan ETC untuk perjalanan yang lebih cepat dan selesa," katanya dalam satu kenyataan di sini hari ini.

Tambahnya, pengedaran pek limau di ketiga-tiga lebuh raya yang berlangsung selama dua hari bermula 17 Februari depan juga sebagai tanda penghargaan kepada pengguna lebuh raya berkenaan yang menjadikan AKLEH, GCE dan LKSA laluan pilihan mereka.

Orang ramai boleh mengikuti maklumat trafik Prolintas terkini di Twitter AKLEHtrafik, GCEtrafik dan LKSAtrafik atau layari laman web www.prolintas.com.my. - Bernama

0 Komen:

Post a Comment

 

ZONFINITI