Gelanggang Raja Lawak Astro Musim 4

Friday, December 18, 2009

Musim baru Raja Lawak 4 dilancarkan secara bersama dengan enam peserta solo dan empat peserta berkumpulan yang akan muncul menerusi Al-Kisah Raja Lawak Astro pada 24 Disember ini sebelum pertandingan bermula melalui Gelanggang Raja Lawak Astro mulai 3 Januari ini pukul 9 malam.Enam peserta solo Raja Lawak 4 ialah Alexander Ahat, 28, dari Papar, Sabah, Zulkefli Abu Bakar, 28, (Tangkak, Johor), Abdul Halim Abdul Malik, 31, (Kedah), Khairul Faiz Sulaiman, 18, (Perak), Khairul Idlan Abdul Razak, 21, (Kedah) dan Ahmad Zaidi Masri, 30, (Perak).

Sementara peserta berkumpulan Raja Lawak 4 pula terdiri daripada kumpulan AN2 iaitu Rosshahrizal Bachok, 24 dan Raja Nor Shafiq Azraie Shah, 20, kumpulan Kecik (Mohd. Ilham Rusdy, 19, Safuan Madeaming, 20), Kumpulan Mamu (Wan Azrul Azizan, 24, Abu Musarrif Abu Bakar, 21) dan kumpulan Wali (Ismawira Bahdun, 22 dan Mohammad Ali Maula Ahmad).

Raja Lawak 4 dijangka mampu menarik lebih ramai penonton berdasarkan tiga pengkritik yang ditampilkan dalam musim terbaru program TV realiti itu iaitu Din Beramboi, Afdlin Shauki dan Bob Lokman.

0 Komen:

Post a comment

 

ZONFINITI