Lirik Lagu Battle Utara Mai PutaQ - Nawi feat CypherDefect and DMent

Ahad, Disember 19, 2010

Lirik Lagu Battle Utara Mai PutaQ - Nawi feat CypherDefect and DMent

(Nawi)
Hang jangan sembang kalau muka hang tu macam mambang
Aku marah percik api, hang jadi ayam panggang
Skill hang macam pengemih, dok tumpang lirik orang
Aku rap memang sempoi, hang start rap semua tumbang
Tu la hang mat skupang, jangan dok tunjuk lagak
Muka hang bodoh comot, aku depa kata segak
Hang nak lawan? Mai sini, tapi hang takut teragak
Skarang aku bagi penendang tambah sedaih penyepak
Hang Action tunjuk juara, tapi rap berteraboq
Aku telan ayat hang, sebab rap hang macam pasemboq
Jangan bagi jatuh, tau hang takut pecah teloq
Sebab aku bagi nanti, teruih hang bersemboq
Ini rap style utara, skali dengaq macam pelik
Ayat kaw-kaw kuat, hang penat teruih tercekik
Chef itu aku, aku cincang baris hang macam sawi
Tu la dia nak sangat, lawan rap dengan Nawi

(Chorus)
kami mai buat loklaq, Hang jangan nak lari
Kami mai boh penampaq, Hang jangan buat tak reti
Kami mai hang dah ketaq, Hang jangan buat brani
Sekali semua dok hawaq, Satgi mak hang tak kenai ie

(CypherDefect)
Makasih la no, turn aku nak bergebang
Hentak ayat padu pasai hangpa kuat sembang
Auto tune ingat hebat, ahhh hang auta kuat
Mulut cam musibat, aku curah paraquat
Hangpa mai dekat, aku bagi siku lipat
Muka toya mak min, marka aku hang nak pikat?
Takyah buat hebat, aiii takyah tunjuk lorat
Aku naik meluat hangpa buat lawak Borat
Berat ayat aku tu pasai hang takleh pikui
Batin hangpa lemah walau badan ketui-ketui
Tersembui bijik mata bila aku bagi tayang
Ayat aksi sempoi slalu main dalam wayang
Melayang-layang rima hangpa kena hembuih
Pintu hangpa katup, kompem aku bole tembuih
Jurus aku pi, kena hangpa boleh mampuih
Tak lama kuboq panggil mai sini bagi kambuih

(Chorus)
kami mai buat loklaq, Hang jangan nak lari
Kami mai boh penampaq, Hang jangan buat tak reti
Kami mai hang dah ketaq, Hang jangan buat brani
Sekali semua dok hawaq, Satgi mak hang tak kenai ie

(DMent)
Aku rap ala seni silat gayung pusaka
Aku kilaih-kilaih ayat gaya hayun utara
Hang tak keudara, sebab hang bawah tanah
Aku cakap betui-betui lagu hang banyak salah
Punggah, rap hang langsung tak kemaih
Bila nampak hang timbui, aku rendam bagi lemaih
Rap tak bernas, nasik apa hang balun?
Budget cool tapi hang direct buat kalut
Aku kunci mulut takleh bukak, duduk diam
Lagu hang murah, tak sedap, aku tawaq kat Siam
Takleh pinjam, lagu ni aku bantai bagi
Hang lempaq ayat pedas aku slamba santai lagi
Aku tak pedulik walau back-up bersusun
Bakmai satu padang aku angkut satu dusun
Aku Tuah, hang malang, tu hang punya nasib
Aku banyak projek macam Shahidan Kassim

(Chorus)
kami mai buat loklaq, Hang jangan nak lari
Kami mai boh penampaq, Hang jangan buat tak reti
Kami mai hang dah ketaq, Hang jangan buat brani
Sekali semua dok hawaq, Satgi mak hang tak kenai ie

0 Komen:

Catat Ulasan

 

ZONFINITI